Resan till USA.

Uncategorized

Snart åker jag till USA och jag är så taggad, jag skulle ju egentligen ha åkt redan förra året men på grund av pandemin så fick jag skjuta upp resan.

Jag hade ställt in mig på att det inte skulle gå i år heller men nu när USA vaccinerat över hundra miljoner och sverige har vaccinerat typ halva sin befolkning så öppnades det upp möjligheter för mig att åka.

Det är ju en del meck för att kunna komma iväg, bland annat så måste jag uppvisa ett negativt corona test och väl i USA så måste jag sätta mig själv i karantän, men som sagt, jag har längtat så efter att åka att jag går med på allt.

Mitt största dilemma

Jag kommer att vara borta i ca 1år, jag skall jobba och plugga (vill inte gå in på exakt vad förens allt är klart) men här kommer mitt dilemma, jag snusar och jag kan inte ta med en årsförbrukning av snus, jag snuttar liksom 15 doser i månaden vilket innebär att jag hade behövt ta med mig 180st doser, inte nog med att de hade tagit en enorm plats, de hade även kostat mig nästan 6000kr och det känns onödigt. Sen så har USA vissa regler gällande tobak osv. Jag har kommit fram till att det blir tobaksfritt snus eller som det heter på Engelska, Nicotine pouches och dessa kan jag tydligen beställa från ett svenskt företag som levererar snus till USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts