Lågsäsong

Uncategorized

Vi går in i lågsäsong vilket ger oss lite mer tid att göra annat. I år har jag bestämt mig för att vi skall designa något nytt till ett företag som INTE är vår kund.

Mina barn och deras klass har fått möjlighet att åka utomlands tack vare detta företag. De har tjänat pengar till klassen genom att sälja kakor. Deras produkt är tilltalande, likaså deras logga och lådorna, men jag tror att vi kan piffa till det och göra den ännu snyggare och mer tilltalande.

Så det är det vi ska syssla med nu under lågsäsong och blir vi nöjda med omdesignen så ska jag kontakta företaget och se om vi kan presentera det. 

Varför gör vi så?

Det är delvis för att vi får helt fria händer eftersom det inte är en kund som vi jobbar med, så vi får vara hur kreativa vi vill utan att ta hänsyn till någon annan. Vi lär oss på vägen och utvecklas utan press från utsidan.

Är vi nöjda med resultatet tar vi kontakt med aktuellt företag, gillar vi inte det, då slänger vi det. Man skall inte vara rädd för att “jobba gratis” du får helt enkelt se att det du tjänar på är utvecklingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts