Hur mycket kan en lagerautomat hjälpa din verksamhet?

Uncategorized

Om du besitter en bred mängd verktyg, eller andra saker som behöver en större yta för förvaring så kan det lätt hända att saker börjar hamna huller och buller, samt att det sliter på din kropp att behöva rota fram rätt saker varje gång du behöver något. Ergonomi är viktigare än man tror, samtidigt blir arbetet alltid mycket mer bekvämt om saker ligger där de ska så man känner någon form av struktur. 

En lagerautomat är den ultimata maskinen för ett sådant tillfälle. Jag personligen fann mig i en liknande situation för min verkstad. Vi hade en hel del saker som behövde förvaras, samtidigt som vi inte hade något vettigt ställe att bevara allt på. Man fick ofta kliva över lådor och trassla sig igenom saker för att komma åt det man behöver. 

Våra ergonomiska förhållanden var inte direkt optimala, samtidigt som frustrationen blev värre varje gång man behövde hitta något. En lagerautomat var exakt vad vi behövde, men jag vägrade lägga den enorma mängden pengar för ett helt ny sådan. 

En bekant tipsade mig då om Relevator, som sålde begagnade lagerautomater. Jag gick direkt in på deras hemsida för att läsa mer om dem. Det visar sig då att de hjälper verksamheter bli av med sina oanvända lagerautomater, köper dessa, och sedan säljer vidare till andra verksamheter som behöver dem. Perfekt för oss!

Jag hörde av mig direkt till Relevator och fick hjälp angående vilken av deras automater som skulle passa bäst till vår verksamhet. Därefter tog det inte lång tid innan automaten var levererad och installerad i vår verkstad. En heldag gick åt till att städa upp och placera saker strukturerat i automaten, men efter detta köpet har vi aldrig behövde kriga för att komma åt något som vi behöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts