Hur jag fick blankt hållbart golv genom diamantslipning

Uncategorized

Betonggolven i min fastighet började bli gamla och slitna. Det kom till en nivå där det inte längre såg fräsch ut så jag var tvungen att hitta en lösning. Då tipsade en bekant mig om Inhab Golv och deras lösning HTC Superfloor. Tjänsten innebar att de slipade bort betongen på översidan för att komma åt ballasten som är en mycket starkare yta. Sedan följde en noggrann utjämning av marken och polering. Jag fick själv välja om jag ville ha matt eller blankt golv och hela processen slutfördes otroligt enkelt.

Redan vid första kontakten med Inhab Golv fick jag ett professionellt intryck och en väldigt bra beskrivning av arbetsprocessen. Detta tillät mig att få ett pricksäkert estimat på hur lång tid projektet skulle ta och priset på offerten var absolut prisvärt. 

Det har gått några månader nu sen de genomförde arbetet på golvet. Med detta nya golvet känner jag hur hela lukten av rummet blivit fräschare eftersom allt smuts och ofräsch-heter försvunnit helt och hållet. Utöver det har jag inte märkt några nya slitage alls. De förklarade att ballasten skulle vara mycket mer slitstark men jag kunde aldrig tro att det skulle hålla en sån här bra kvalité. 

Jag vill definitivt rekommendera Inhab Golvs tjänster för dig som behöver fräscha upp ditt golv samtidigt som du vill göra den mer slitstark och hållbar. Deras tjänst har gett nytt liv till min fastighet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Posts