Hur Slots använder Design och Psykologi för att locka spelare | Free, design, art

Hur Slots använder Design och Psykologi för att locka spelare

(Swedish Post)

De flesta som varit in på ett casino har nog sett hur populära dessa slot-maskiner är och hur frestade de flesta blir av att prova lyckan. De gnistrande lamporna, spännande symbolerna och så klart chansen att vinna den stora jackpotten, finns alltid i våra medvetanden.

Jag kommer ihåg de gamla enarmade banditerna där man drog i spaken för att se hjulen snurra. På senare år ser dessa slots helt annorlunda ut så klart, med touch screen och helt andra bonusspel. De liknar mer spelen på internet, som t.ex. slots hos tex casumo där de interaktiva momenten blir fler och fler.

Många skulle nog bli förvånade hur mycket tid och resurser som läggs ner av spelbolagen, på att studera exakt vad spelare påverkas av, och hur de kan bli manipulerade. En teknik är de många roliga bonusspelen där man får känslan av att det finns element av skicklighet inblandat, för att få högsta vinsten. Detta är så klart helt fel, då slots-maskiner är “random” och endast förlitar sig på slumpen.

Dessa typer av specialspel gör att fler spelare kommer tillbaka och spelar, om och om igen. Många personer är väldigt vidskepliga och detta är så klart en annan faktor som spelbolagen tittar på. Man vill helt enkelt att vi ska “känna igen” spelen och skapa en sorts relation till de olika spelen och dess teman.

Dock ska man komma ihåg att dessa tekniker finns i princip alla branscher vare sig du ska köpa en ny iPhone eller välja vilken läsk du vill ha i affären. Man spelar helt enkelt på folks känslor och åtrå.

Leave A Comment…

*